Lia Bugnar, despre Halep: Când am auzit că vine am verificat să fie hârtie igienică la toalete

Simona Halep
Simona Halep

Regizoarea Lia Bugnar a povestit mai multe episoade interesante cu Simona Halep după ce aceasta a câștigat finala la Wimbledon în fața Serenei Williams.

”A fost primul meci de tenis cap coada la care m-am uitat in viata mea. Dupa cum am mai spus, e important sa stii sa-ti alegi luptele. Partenerul de privit a fost rabdator si mi-a explicat ca intre dungile-alea mai din margine tot out e si altele asemenea. Nici eu n-am fost dificila, intrebam mai mult cind era Simona pe scaun si se stergea cu prosopu', nu voiam sa pierdem vreun moment. A fost bine ca a tinut doar 55 de minute, pentru un incepator e suficient.

Altfel, fata din fotografie de linga Simona, Irina Antonie, joaca in doua spectacole de-ale mele si mi-e prietena, astfel incit am vazut-o pe Simona in carne si oase de vreo 6 ori in viata mea, dintre care patru au fost in micutul si dragul nostru Green Hours jazz&theatre-café, cind am sters personal mesele si am verificat sa fie hirtie igienica la toalete, nu ca de obicei n-ar fi, da' stiti cum e, casa nematurata musafiri asteapta, asa ca, na, pentru linistea mea de batrinica pisaloaga.

(w670)

N-avea racheta la ea cind a venit la Green, deci era cea mai normala fata din lume, poate un pic emotionata ca vedea actorii de aproape. De fiecare data a stat dupa spectacol sa faca poze cu noi in decor, "sa avem de promovare la spectacolele viitoare", dupa cum a spus Irina Antonie care Doamne-ajuta sa ajunga intr-o buna zi directoare de teatru, ca n-am vazut om mai priceput sa aduca spectatori in sala decit ea si sa sfinteasca orice loc pe unde are de lucru, dupa cum bine zice proverbul.

Ultima oara cind am vazut-o pe Simona de aproape eram la Cluj, avusesem spectacol acolo si ea urma sa aiba un meci demonstrativ a doua zi. Era o petrecere data in cinstea ei (cred) pe acoperisul unei cladiri si puteai usor sa crezi ca esti in alta tara, asa de frumos era acolo. Noi am ajuns tirziu, pentru ca spectacolul a fost afara si am asteptat sa se intunece. Simona voia sa mearga la culcare, dar ne-a asteptat sa facem poze, sa avem de promovare.

Era imbracata intr-o rochie alba, foarte eleganta si feminina, avea parul desfacut si era tare frumoasa. Avea pantofi cu toc in picioare si, cind ne-am apropiat de ea s-a ridicat si a facut timida si zimbitoare conversatie vreo 10 minute si dup-aia s-a scuzat si a zis ca, daca nu ne suparam se aseaza, ca nu se simte bine pe tocuri, s-a imbracat asa pentru eveniment. Irina a zis, pai, nu, ca ti-e somn, hai sa facem pozele si te lasam. Si ea a facut poze cu noi, multe poze, dupa care nu s-a mai asezat si a plecat sa se culce. Si noi am ramas asa ca prostii, cu niste zimbete timpe pe fata si Manole zicea cum a stat, ma, ea pina la ora asta sa ne astepte pe noi sa facem poze?

Si eu ziceam pentru ca aveti voi obsesia asta timpita cu pozele, parca sintem batuti in cap, toti vrem o bucata din ea, ce naiba, arunca o minge dintr-o parte in alta cel mai bine din lume ea si inca citiva, de ce trebuie sa rupem toti bucati din ea pentru asta. Si Manole zicea Lioara, tu esti si nesimtita, cum sa zici asa, tu stii cit de mare e fata asta si eu ziceam, n-am zis ca nu e, Soarece, da' nu ne-ajuta cu nimic pozele-astea, ea tot cita e e si noi tot cit sintem sintem. Lioara, nu mai discut cu tine, ca ma enervezi.

Ieri, cind a dat ultima minge si a cistigat am inceput sa pling, m-am bucurat tare de tot si l-am inteles un pic pe Marius care are caderi de calciu cind o vede si cind la un meci de-al ei pe care-l urmarea de la el de-acasa a simtit ca nu e ochei cum respira si a zis ia sa beau eu un pic de apa si s-a ridicat sa-si ia apa si a cazut pur si simplu din picioare. De stress. Marius care are, vorba aia, premiere grele si nu mai cade din picioare, dimpotriva, face ca toate alea pe scena. Ieri am stat si dupa meci cu ochii in ecran sa vad ceremonia si toate cele pe care le face in mod obisnuit invingatorul de la Wimbledon. Am vazut-o si pe Kate cum a felicitat-o pe Simona si cum a facut ea reverenta si mi-a fost asa de draga si partenerul meu de privit meci si trecut prin viata a zis de ce se inclina ea in fata aleia, aia e doar o nevasta a cuiva, n-are nici un merit, Simona e acolo pe puterile ei, e mult mai tare decit aia. Si m-am gindit ca exact asa e, dar ca tocmai de-aia e Simona cum e, pentru ca face reverenta cind o intilneste pe Kate, fara sa se gindeasca prea mult la asta”, a scris regizoarea Lia Bugnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel