Lewis Hamilton vinde casa achiziționată recent, mult mai scump pentru ca i-a aparținut. Iată câți bani cere pe ea

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (35 de ani) și-a scos la vânzare casa din Manhattan, în valoare de 52 de milioane de euro, deși a cumpărat-o în urmă cu aproape doi ani cu 8 milioane mai ieftină. Locuința este nefolosită, întrucât sportivul nu a dormit nici măcar o noapte în ea, din cauza programului foarte încărcat din F1.

Casa a fost achiziționată în 2018 pentru suma de 44 de milioane de euro și este dotată cu șase băi, piscină, bucătărie exterioară, bibliotecă etc.. În zonă mai locuiesc și alte nume mari din diverse industrii, în special din cea a filmului. Astfel, cel care va cumpăra casa lui Lewis Hamilton va fi vecin cu vedete precum Justin Timberlake, Ryan Reynolds, Bella Hadid, Jennifer Lawrence sau Jake Gyllenhaal.

Lewis Hamilton a cucerit în stagiunea trecută al șaselea titlu mondial din Formula 1 (2008, 2014, 2015, 2017, 2018 și 2019). În momentul de față, britanicul se află pe locul doi în topul piloților cu cele mai multe trofee, după germanul Michael Schumacher, cu șapte astfel de distincții, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel