Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, la premiera londoneză a celui mai recent film regizat de Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie vor aduce o parte din strălucirea Epocii de Aur de la Hollywood pe covorul roşu la Londra, la premiera de marţi a filmului 'Once Upon a Time ... in Hollywood', cel mai recent lungmetraj semnat de Quentin Tarantino, informează Press Association.

Marţi, celebrilor actori americani li se va alătura în Leicester Square şi faimosul regizor californian, care propune de această dată spectatorilor o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Epoci de Aur de la Hollywood, în Los Angeles-ul anului 1969, când un actor de mâna a doua, care a primit roluri în producţii de televiziune (Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio), şi prietenul său, cascadorul Cliff Booth (Brad Pitt), încearcă încă să se facă remarcaţi la Hollywood.

Din distribuţie fac parte numeroase vedete printre care Margot Robbie - în rolul lui Sharon Tate, soţia actriţă a regizorului Roman Polanski, ucisă de adepţii criminalului Charles Manson în 1969, în timp ce era gravidă - Damian Lewis, Dakota Fanning, Luke Perry şi Al Pacino. 'Once Upon a Time ... in Hollywood' a fost prezentat prima dată la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai, unde a avut premiera în competiţia oficială a festivalului.

De atunci, filmul a avut premiera în Los Angeles, unde Britney Spears, Pierce Brosnan şi Rob Lowe s-au numărat printre spectatori. Pelicula a avut încasări de 40 de milioane de dolari în box office-ul nord-american weekendul trecut, iar filmul va putea fi vizionat în cinematografele britanice începând din 14 august. Acest lungmetraj va intra în cinematografele din România pe 16 august. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel