Leon, fiul lui Kamara, a fost operat a opta oară. „Suntem mulțumiți de rezultat”

Foto: Instagram @kamara_albnegru
Foto: Instagram @kamara_albnegru

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat a opta oară. Artistul a vorbit despre cum a decurs intervenția, dar și despre ce urmează. 

Kamara a mers alături de fosta soție, Oana, în Barcelona. Acolo, fiul lor, Leon, a fost operat pentru a opta oară. Totul a decurs bine, medicii sunt mulțumiți de rezultat, iar în continuare, Leon va avea nevoie de recuperare. 

Artistul a dezvăluit că „e vorba de o alungire de mușchi pe care Leon a mai făcut-o și anul trecut în iulie, anul ăsta am ajuns să o facem în septembrie pentru că nu s-a putut mai devreme.”

„Suntem la Barcelona, după intervenție. Sunt aici cu Oana și cu Leon. Se odihnesc în momentul ăsta amândoi. Leon doarme de ceva vreme pentru că e obosit. Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Am ieșit din spital azi pe la ora 12:00 - 13:00, medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat.”, a spus Kamara la Antena Stars, potrivit a1.ro.

Pentru Leon urmează trei luni de recuperare. Primele trei săptămâni însă, nu are voie sub nicio formă să facă mișcare. 

„E bine, doar că timp de trei luni urmează o perioadă de recuperare. Primele trei săptămâni nu are voie să facă mișcare, după o lună va începe să facă ușor mișcări de mobilizare.”, a mai declarat Kamara.

Copilul va face terapie în București, dar și în Timișoara și va fi consultat de specialiști din străinătate. Apoi, peste cinci luni, Leon va fi evaluat de medicul care l-a operat. 

„Operația a fost ieri, iar astăzi ne-au externat. Mâine ne întoarcem acasă. (...) După această perioadă de recuperare urmează tratamentele intensive pe care el le face. Fiecare terapie în parte îl va ajuta în dezvoltarea lui, vom face asta la București, dar și la Timișoara. Vor veni specialiști din străinătate care îl vor consulta, iar după cinci luni, doctorul care l-a operat va veni să îl evalueze.”, a adăugat Kamara.

VEZI ȘI: Eroarea care i-a cauzat boala lui Leon

Kamara a dezvăluit că, deși fiul lui s-a născut fără nicio problemă de sănătate, din cauza unei erori medicale, viața lui s-a schimbat în totalitate.

Din spusele lui, medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit și ar fi fost alăptat șase ore de la naștere, lucru care a dus la un stop cardiorespirator.  

"Afecțiunea lui de bază e tetrapareză spastică, care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele", a spus Kamara, în urmă cu ceva timp. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel