Leo Messi, probleme medicale. Ce meciuri ratează

Leo Messi are probleme medicale care îl deranjează încă de anul trecut.

Leo Messi are dureri în zona pubiană "dinaintea Crăciunului", a dezvăluit vineri antrenorul Barclonei, Ernesto Valverde, care nu ştie dacă-l va folosi pe cel mai important fotbalist al său în derby-ul local de sâmbătă cu Espanyol, de pe Camp Nou, scrie EFE.

"Credem că Messi este bine. Are dureri în zona pubiană dinaintea Crăciunului. Încercăm să avem grijă de el", a declarat tehnicianul, care a amintit că atacantul argentinian a avut câteva zile de repaus. Din cauza acestor probleme, Messi a părăsit lotul naţionalei Argentinei după înfrângerea de acum o săptămână din amicalul cu Venezuela (1-3). El a revenit miercuri la antrenamentele echipei sale de club.

Citește și: Mbappe, lovitură de la Rivaldo: Nici el, dar nici Messi, nici Ronaldo

Urmează partide decisive 

Valverde nu exclude ca Messi să fie rezervă la întâlnirea cu Espanyol. Tehnicianul a menţionat că după această partidă vor urma două meciuri într-o săptămână, marţi la Villarreal şi pe 6 aprilie, acasă, cu Atletico Madrid. "Trebuie să facem schimbări. Avem multe meciuri în câteva zile, urmează partide decisive şi idealul ar fi ca toată lumea să fie proaspătă", a afirmat el.

În altă ordine de idei, Valverde a avertizat că Espanyol nu trebuie privită de sus. "Le place să ţină mingea şi sunt buni pe contraatac. Au multe argumente de la mijloc în sus", a spus cel care a fost jucător şi antrenor la Espanyol.

Citește și: Antrenor PSG - Thomas Tuchel, situația contractului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel