Leo Iorga, cancer. Mesaje pline de ură. Răspunsul artistului, prin fiii săi

Leo Iorga
Leo Iorga

Artistul Leo Iorga are nevoie de ajutor. Cancerul pulmonar cu care se luptă de opt ani a recidivat.

În loc să fie ajutat de câți mai mulți oameni, au fost și internauți care nu s-au mulțumit să treacă pe lângă subiect, ci au aruncat cu noroi într-un artist care acum se află la pământ și care trebuie ajutat. Familia artistului a început o campanie de strângere de fonduri, pentru a-l ajuta pe Leo Iorga să continue tratamentul la o clinică din Hamburg.

”Daca tot de la noi, oamenii de rand, cereti donatii acum, el cate concerte a facut gratis sau a donat bani pentru un copil bolnav..?! Nu am nimic cu el personal, dar la cate vedete are ca prieteni... suma s-ar strange in doar de la 2, 3 prestari la concerte...”, a scris un internaut.

Replica a venit de la unul dintre fiii lui Leo Iorga.

”Asa bolnav cum este, a participat la cateva strangeri de fonduri, chiar daca pentru asta a fost nevoit sa se chinuie ulterior. In plus, atat el cat si noi, familia, am ajutat cat am putut oameni cu probleme similare. Referitor la banii castigati in concerte, afla cati bani cere trupa, apoi imparte la 8 (trupa + tehnici + management). Pe final de mesaj, am o rugaminte/sfat: inainte de a da un comment, informeaza-te mai bine!”, a replicat Edi Iorga.

”Donații voi care sunteti prieten cu el, nu cereți tot de la săraci”, a fost un alt comentariu. Răspunsul a venit chiar de la Leo Iorga prin intermediul fiului său, Paul.

”In numele tatalui meu tin sa mentionez faptul ca boala pe care o are este tocmai din 2011 iar colegii lui de scena (inclusiv Connect-R) l-au ajutat toti acesti ani sa supravietuiasca. Nu cerem ajutor oamenilor saraci, ci doar celor ce simt ca vor si pot dona”, a fost mesajul lui Paul Iorga.

VEZI ȘI: Leo Iorga, nevoie de ajutor. Cancerul a recidivat. Mesaj dureros - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel