EXCLUSIV  LEGILE JUSTIȚIEI. Remus Borza: E ca la Radio Erevan: n-au luat, au dat...

Remus Borza, deputat independent, a făcut precizări noi legate de modificările la legile Justiţiei, în discuţia pe care a avut-o, în studioul DC News, cu moderatorul Val Vâlcu.

Borza a ţinut să precizeze că, din punctul lui de vedere, modificările la aceste legi nu afectează cu nimic bunul mers al Justiţiei, mai ales că "tot ceea ce şi-a dorit PSD-ul nu s-a întâmplat: preşedintele nu a fost înlăturat din procesul de numire a procurorilor şi a judecătorilor, inspecţia judiciară nu a fost scoasă de la CSM, răspunderea magistratului, aţi văzut, e inoperabilă prin acel amendament al asociaţiei magistraţilor, care a zis “întâi să ne condamnaţi... părea gravă neglijenţă, rea credinţă şi pe urmă mai vedem”...(...)"

”Ca la Radio Erevan”

Până la urmă, ne-a spus deputatul că "Modificările la legile astea 303, 304 şi 317 pe 2004 nu schimbă cu nimic actualul status-quo. E o mare prostie a PSD-ului pentru că nu a obţinut niciun avantaj, şi-a pus pe toată lumea în cap: şi-a pus cancelarii străine, organisme internaţionale, opinie publică, ambasade, presă... Dar n-a câştigat nimic! Din contră! E ca la Radio Erevan: n-au luat, au dat... mai multe drepturi corpului magistraţilor! Nu vedeţi? Au cinci miliarde de euro, de 18 ori mai mult decât, de exemplu, la Ministerul Turismului... şi tot nu e bine!"

Borza a amintit că sunt câteva dispoziţii declarate neconstituţionale care vor fi rezolvate de Parlament.
"Asta a spus-o şi Dragnea, a spus-o şi Tăriceanu, că acele prevederi declarate neconstituţionale vor fi revizuite. De unde atâta tragedie? (...)".

Ce semne de întrebare pot apărea în modificările legilor Justiţiei puteţi asculta în interviul de mai jos: 

Interviul complet poate fi urmărit accesând link-ul de AICI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel