Legi Justiției. Viorica Dăncilă- Peter Simon, conflict în PE: Nu a citit modificările

Liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dăncilă, a criticat vehement declarațiile europarlamentarului  Peter Simon, referitoare la modificarea Legilor Justiției în Parlamentul din România. 

Deputata europeană constată că Peter Simon se exprimă public pe acest subiect în condițiile în care nu a luat act de informările detaliate și constante transmise de delegația din România în cadrul grupului S&D și nici măcar nu cunoaște modificările legislative discutate de Parlament, după cum el însuși admite în declarații publice, iar acest comportament este incorect și necolegial.

”Atitudinea domnului Simon este necolegială și generată de propria lipsă de interes în a se informa exact cu privire la ceea ce se întâmplă în România. Am făcut constant informări în grupul nostru politic despre evoluțiile din țară, iar acestea s-au aflat la dispoziția tuturor colegilor din celelalte delegații naționale. Se pare că domnul Simon nu s-a informat cu privire la acestea. De asemenea, domnul Simon nici măcar nu a citit modificările legislative discutate în Parlamentul României, ci recunoaște că vorbește din auzite, preluând diverse atacuri sau dezinformări lansate de o voce sau alta.

[citeste si]

Este regretabil că un coleg a ales să acționeze astfel, este un comportament incorect; deși noi am pus la dispoziția tuturor colegilor toate informațiile necesare, domnia sa a ales să facă declarații bazate pe neadevăruri. Sper ca domnul Simon să înțeleagă că, înainte de a da lecții, trebuie să dea dovadă de profesionalism, să cunoască foarte clar temele pe care le abordează. Noi vom continua să oferim colegilor toate informațiile pe baza cărora să poată evalua corect realitatea. 

Vom susține ca atitudinea europarlamentarului Peter Simon să fie discutată în cadrul grupului, pentru că nu putem fi de acord cu un astfel de comportament incorect, care arată rea-credință. Astfel de comportamente nu sunt acceptabile și le vom contracara de fiecare dată cu fermitate”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel