Legi justiție. Timmermans - Dragnea, întâlnire pe 1 martie

Frans-Timmermans dece
Frans-Timmermans dece

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a anunțat data la care se va întâlni cu Liviu Dragnea, în cadrul vizitei pe care o efectuează în România, în privința situației create de legile justiției. 

 Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va întâlni pe 1 martie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justiţiei. 

"Pe 1 martie, domnul Timmermans (prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans - n.r.) va veni la Parlament. Se va întâlni cu preşedintele Camerei, cu domnul Dragnea, iar după aceea cu membrii Comisiei speciale (Comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei - n.r.)", a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, la finalul şedinţei Biroului permanent. 

Acesta a adăugat că programul vizitei lui Timmermans va fi anunţat ulterior.

Controversa de la Bruxelles 

Reamintim că la nivelul Uniunii Europene s-a creat o adevărată controversă legată de modificarea legilor justiției din România. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat ca ar fi fost vorba despre o serie de dezinformări și i-a rugat pe oficialii europeni să o contacteze de câte ori există neclarități

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel