Urmărește emisiunea live


Legi justiție, răspunderea magistraților. Grindeanu spune când vor fi gata

Legile Justiţiei, inclusiv cea care priveşte răspunderea magistraţilor, vor fi gata în două săptămâni, a anunţat, miercuri, premierul Sorin Grindeanu. 

"S-a început şi se discută foarte aplicat pe Legile Justiţiei şi eu cred că în două săptămâni vor fi gata (...). Cuprind aceste legi inclusiv legea privind răspunderea magistraţilor", a declarat Grindeanu la Antena 3. 

Potrivit şefului Executivului, s-a terminat şi dezbaterea publică cu privire la proiectul de lege pentru transpunerea deciziilor Curţii Constituţionale în Codul penal şi în Codul de procedură penală. 

"Cred că la şedinţa de săptămâna viitoare (...) va veni în Guvern, se va trimite aviz pozitiv către Parlament", a spus Grindeanu. 

Totodată, şeful Guvernului a precizat că a avut "o discuţie mai lungă" cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, referitor la calendarul privind legile din domeniul justiţiei. 

"După şedinţa de guvern de săptămâna trecută, am avut o discuţie mai lungă cu domnul ministru Tudorel Toader, încercând să stabilim un calendar pe ceea ce e extrem de important din punctul meu de vedere şi nu doar al meu sau al Guvernului, ci pentru toată lumea", a mai afirmat Grindeanu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel