Legenda Ronnie O’Sulivan, pasiune pentru mâncare. Ce a observat în România față de Marea Britanie

Andrei Itu / 09 oct 2019 / 09:49

Legenda Ronnie O’Sulivan, cel mai mare jucător de snooker al tuturor timpurilor, a disputat sâmbăta seara la București un meci special în memoria fostului comentator Marius Ancuța.

Ronnie O’Sulivan a făcut un meci senzațional, în care a luptat împotriva campioanei mondiale en-titre la feminin, Reanne Evans. În cadrul interviurilor pe care le acordă, acesta enumera printre prioritățile din viața sa, pasiunea pentru mâncare. Mai mult, Ronnie considera regimul alimentar ca fiind unul dintre secretele succesului său, elementul care a reușit să-i aducă echilibru pe toate planurile.

„Roșiile și castraveții au alt gust în România”

 

„Dacă te uiți la ce mănâncă cei din alte țări, observi că totul e proaspat. Călătoresc des în Europa, în țări precum Bulgaria și România, iar acolo până și roșiile și castraveții au alt gust. În Marea Britanie, cantitatea primează și nu calitatea, de aceea încerc să evit pe cât pot acest sistem” declară Ronnie O’Sullivan.

După meciul de la București, Ronnie O’Sullivan a ales pentru cina restaurantul Chefs Experience unde s-a delectat cu un delicios antricot de vita din Argentina cu usturoi confiat și rozmarin și cu faimoasele scoici proaspete de la Marea Neagră preparate dupa rețeta lui Chef Cătălin Scărlătescu.