Legea salarizării, majorări. Olguța Vasilescu: Avem câteva clarificări de făcut

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat miercuri că Guvernul va face o serie de amendamente la OUG 91/2017 pentru modificarea şi completarea legii salarizării, aflată în dezbatere în Parlament, afirmând că vor fi şi majorări salariale pentru anumite categorii de bugetari. 

"Ştim că sunt modificări (la OUG 91/2017 - n.r.), avem şi noi câteva clarificări de făcut în lege. Ieri (marţi - n.r.) le-am discutat împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor, domnul Liviu Dragnea, lucrăm acum şi pe impact, calculează Finanţele impactul tuturor acestor amendamente, dar până săptămâna viitoare când va fi decizia finală în Comisia de muncă vă rog să îmi permiteţi să nu spun toate detaliile.(...) Este vorba şi despre majorări salariale (pentru anumite categorii de bugetari - n.r.).

[citeste si]

Am făcut un singur exemplu public pe care îl dau încă o dată şi acum pentru că îl susţin şi sunt convinsă că nu va avea niciun fel de problemă să treacă, este vorba de şefii de centre de la DGASPC-uri (Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului - n.r.), de exemplu, care au avut scăderi salariale, nu foarte mari, de 300 de lei, dar ne gândim să le ridicăm un pic coeficientul ca să nu mai aibă aceste scăderi salariale, pentru că totuşi este vorba de şefi de instituţii care au în subordine câteva zeci, dacă nu chiar sute de angajaţi", a spus Olguţa Vasilescu la Palatul Parlamentului. 

Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 91/2017 va intra în dezbaterea Comisiei de muncă a Camerei Deputaţilor, pentru raport, săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel