Legea privind persoanele dispărute, în următoarea şedinţă de Guvern

mihai fifor
mihai fifor

Mihai Fifor a declarat că, în contextul tragediei de la Caracal, MAI va definitiva legea privind căutarea persoanelor dispărute până săptămâna viitoare. 

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a declarat miercuri că vrea ca proiectul de lege privind căutarea persoanelor dispărute, aflat în stadiul de avizare la ministerul pe care-l conduce, să fie finalizat astfel încât săptămâna viitoare să intre în şedinţa de Guvern.

'Suntem, repet, într-o analiză profundă până la nivelul ultimei secţii de poliţie, suntem cu modificări legislative pe care, de altminteri, doamna prim-ministru le-a anunţat deja. Şi mă refer la legea care priveşte căutarea persoanelor dispărute, care este în avizare, în momentul de faţă în Ministerul Afacerilor Interne şi pe care o să încercăm s-o ducem în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare, urmând ca doamna prim-ministru s-o trimită în Parlament cerând procedură de urgenţă pentru acest act normativ', a afirmat Fifor, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel