Legea grațierii, votată. Turcan, scenariu exploziv: E șansa lui Grindeanu

Raluca Turcan a răbufnit după adoptarea amendamentelor Legii grațierii. Aceasta i-a transmis un mesaj lui Sorin Grindeanu, care precizează că nu susține legea. Aceasta îi cere demisia premierului iar Senatul să decidă între soarta acestuia sau Legea grațierii.

”Dacă dl. Grindeanu spune că nu susține grațierea corupților, iar aceasta este poziția asumată a Guvernului, îi cer să-și angajeze mandatul de prim-ministru. Așadar, să pună mâna pe un pix și o hârtie și să-și prezinte demisia în alb, iar dacă majoritatea parlamentară care îl susține va vota, în Senat, împotriva punctului său de vedere, să-și depună mandatul!

Ori, ori! Ne-am săturat de duplicitatea aceasta continuă a liderilor PSD care azi spun că nu susțin un lucru, pentru a se dovedi mâine exact contrariul. Este singura formulă în care dl Grindeanu poate fi luat în serios și poate dovedi că nu este păpușa lui Liviu Dragnea. 

Abordarea dnului Dragnea o știm deja: el declarativ nu susține grațierea propriei persoane, dar ce să vezi, e neputincios. Culmea! Grațierea e un miraj prea mare pentru colegii săi și nu-i poate stăpâni să voteze împotriva angajamentelor liderului PSD. Cred că este evidentă acum pentru toți ticăloșia acestor domni, chiar și pentru cei care și-au pus ceva speranțe în acest partid”, a transmis Raluca Turcan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel