Legea Grațierii. Băsescu: O voi susține singur

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, că PSD şi Liviu Dragnea s-au dezis de problema graţierii şi acest lucru îi va permite lui să o susţină de pe poziţii independente, menţionând că România are nevoie de o graţiere largă. 

"În ceea ce mă priveşte, mulţumesc lui Dumnezeu că Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema graţierii, pentru că asta îmi va permite să o susţin de pe poziţii independente pentru că România are nevoie de o graţiere. O poziţie de politician care înţelege care este situaţia din sistemul nostru de justiţie, din sistemul penitenciar şi mai ales care înţelege să contribuie la repararea unor erori care s-au făcut odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal", a afirmat Traian Băsescu, la Consiliul Executiv Naţional al PMP. 

Băsescu a spus că Liviu Dragnea "s-a lansat într-un show public de proastă calitate". 

"Dragnea, ca la ordonanţa 13, s-a lansat într-un show public de proastă calitate. Deci presa dezbătuse, cu două săptămâni înainte erau amendamentele lui Nicolae, iar Dragnea s-a făcut că le-a aflat abia după ce au ieşit oamenii în stradă. Încă nu am văzut un politician mai ridicol decât acest şmecheraş de Teleorman. E la fel ca la ordonanţa de urgenţă nr. 13, el n-a ştiut. Tocmai era în America se întâlnea cu Trump. Aceeaşi tehnică, dacă vă aduceţi aminte se întâmpla şi cu Ponta, era pe undeva prin Africa de sud când cu marea revoluţie din Parlament marţea neagră", a susţinut Traian Băsescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel