Legea bugetului, scandal. Teodorovici, replică pentru Turcan: Aveți galben

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici i-a dat o replică dură liberalei Raluca Turcan.

Eugen Teodorovici a fost dur criticat de Raluca Turcan cu privire modul în care a fost creată legea bugetului. În replică, ministrul Finanțelor a venit cu un cartonaș galben pe care i l-a acordat liderului liberal.

"Doamnei Turcan, asta ca să vedeți că anticipam inepțiile pe care le spuneți și cu ocazia bugetului de stat și am venit și pregătit. Doamna Turcan, pentru unii este mult mai ușor să comenteze zece idei bune decât să emiți una singură. Și aveți deocamdată din partea mea, din dorința de a vă mai vedea din când în când în acest spațiu, pentru că trebuie să facem și noi haz de necaz, doar galben", a declarat Eugen Teodorovici.

Citește și: Scandal în Parlament. Bacalbașa, intervenție dură după criticile lui Turcan

"Se comportă ca la școală"

Declarația ministrului a venit după ce Raluca Turcan a declarat că nu Eugen Teodorovici nu a contribuit la proiectul de buget.

"Domnul Teodoroovici se comportă ca la școală, la grădiniță. Ați pus bugetul de perfuziile ordonanței 114, ordonanța ticăloșiei domnului Dragnea și Vîlcov care demonizează firmele românești și străine. Sper ca România să nu ajungă în faliment în guvernarea dumneavoastră,  celor care tropăiți acolo în spate. Ați aruncat pe baze toxice și false, într-un contrasens total cu tot ceea ce înseamnă dezvoltare și preocupare pentru calitatea vieții oamenilor și a comunităților acest buget, domnul Dragnea și Vâlcov. Poate domnul Teodorovici este supărat că nu îi pronunț numele pentru că nu a controbuit", a declarat inițial Raluca Turcan.

Citește și: Circulația mașinilor a fost interzisă pentru vizita Suveranului Pontif

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel