Lege răscumpărare bunuri de la recuperatori. Daniel Zamfir curmă propaganda: N-am inventat nimic

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul PNL Daniel Zamfir a scris despre o altă lege inițiată care permite persoanelor deposedate de un bun să răscumpere bunul respectiv de la recuperatori, plătind dublul sumei pe care recuperatorii au dat-o. 

”Comisiile reunite din Senat au votat și legea care da posibilitatea consumatorului deposedat de un bun sa-l poată răscumpăra de la recuperatori, plătind dublul sumei cu care aceasta a fost cumpărat de recuperatori de la bănci. N-am inventat nimic, am reintrodus retractul litigios, prevedere care a existat în Codul Civil încă din 1864 și până în 2011. Asta ca să curm de la început propaganda celor care vor încerca să vorbească de vreo limitare a profiturilor într-o economie de piață.” a scris senatorul liberal Daniel Zamfir, pe Facebook. 

Legile împotriva cămătăriei, votate

Nu este singura lege care a fost votată la propunerea senatorului liberal. Daniel Zamfir a anunțat și că a reușit ca ”legile împotriva cămătăriei să fie votate de majoritatea senatorilor din comisiile reunite juridică, economică și de buget”. 

Prin această lege sunt lovite direct IFN-urile, care nu vor mai putea impune dobânzi colosale. Dobânda maximă va fi de 5,62%, adică dublu față de dobânda legală. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel