Legături suspecte între tatăl lui Ionuț și proprietarul terenului

61380845
61380845

Ziarul Ziuanews a descoperit anumite legături între tatăl lui Ionuț, copilul care ar fi fost ucis de câini lângă Parcul Tei, și proprietarul terenului pe care a fost găsit cadavrul copilului. Legăturile sunt suspecte cu atât mai mult cu cât tatăl copilului nu a spus nici măcar o clipă că vinovat este proprietarul terenului, ci maidanezii, prin simplul fapt că au existat în acel loc. 

Legătura din unchiul lui Ionuț și Primăria Capitalei, din timpul primarului Adriean Videanu

Tatăl lui Ionuț a fost asociat, alături de fratele său, în mai multe societăți comerciale precum Convan SRL, Deal Global SRL și Romet Packing SA. Firma Convan SRL a fost înființată în decembrie 2000, de Milică Rafaleț Corneliu și Milică Rafaleț Radu, cu obiect de activitate comerț cu ridicata cu material de construcții și obiecte sanitare.

Din anul 2007, fratele tatălui lui Ionuț, Daniel Anghel, a devenit asociat majoritar, deținând 90% din acțiuni. Un an mai târziu, tatăl lui Ionuț a devenit și el asociat, deținând 5% din acțiuni. Firma Convan a avut mai multe contracte cu Primăria Capitalei: - 25 octombrie 2007- contract pentru furnizarea unor fișete metalice, evaluat la peste 25.000 RON. - 25 octombrie 2007, contract pentru furnizare produse mochetă, evaluat la 93.000 RON. - 29 octombrie 2007, contract pentru furnizare de produse în vederea achiziționării de materiale tâmplărie pentru executarea lucrărilor de întreținere la tâmplăria din imobilele care aparțin PMB, evaluat la 174.840,75 RON, inclusiv TVA. - 15 noiembrie 2007, contract pentru lucrări de întreținere la instalații electrice, estimat la 12.000 de RON.
După ce Sorin Oprescu a devenit primar general al Capitalei, acesta a făcut un audit pentru toate cheltuielile făcute de predecesorii săi și a denunțat public contractele cu firma Convan, ca aducătoare de prejudicii pentru instituția pe care o conducea.
Legătura dintre tatăl lui Ionuț și proprietarul terenului

Unul dintre asociații tatălui lui Ionuț, Milică Rafaleț Corneliu, deținea compania Consproiect Group SRL. Aceasta firmă a fost acționată în judecată, pentru o somație de plată, de către firma Transporturi Tei Auto SRL, deținută de Constantin Ciorăscu. Nu este o coincidență de nume. Constantin Ciorăscu este și administratorul firmei Laguna Tei. Pe proprietatea acestuia a fost descoperit trupul neînsuflețit al lui Ionuț Anghel.

Tatăl lui Ionuț, Vali Anghel, nu l-a acuzat niciun moment pe proprietarul terenului de lângă Parcul Tei că ar fi vinovat că nu a împrejmuit zona și de aceea ar fi ieșit câinii care i-ar fi atacat copilul. Vali Anghel a spus că singurii vinovați sunt maidanezii prin simpla lor existență. Prin această afirmația a întărit, nu o dată, că trebuie rezolvată problema câinilor fără stăpân, negâsind vinovați oamenii pentru tragedia prin care a trecut familia sa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel