Urmărește emisiunea live


Legătura între Ronaldo şi deputatul Rădulescu la care protestatarii nu s-au gândit

În ultimele zile a fost mare tevatură în politica dâmboviţeană pe seama iniţiativei deputatului Rădulescu privind impunerea unui prag de 200.000 de euro ca limită pentru abuzul în serviciu. Este normală impunerea unei limite. Există astfel de praguri? O știre privind problemele lui Ronaldo cu Justiția ne oferă un exemplu din Spania.

Conform legislaţiei fiscale spaniole, infracţiunea fiscală pentru care se ajunge la închisoare este de 120.000 de euro/an. Deputatul Cătălin Rădulescu a propus limita de 200.000 de euro, într-un proiect controversat de lege privind modificarea Codurilor penale.

Potrivit cotidianului El Mundo, Fiscul spaniol insistă ca Ronaldo să fie condamnat la închisoare, în procesul în care este judecat pentru o fraudă fiscală de aproape 15 milioane de euro.

Conform procurorul-şef din acest caz, Caridad Gomez Mourelo, "Este foarte important să meargă la închisoare. Sincer, avem oameni care ajung acolo pentru că nu au plătit 125.000 de euro", a declarat acesta în faţa unei instanţe spaniole.

Cei care protestează în Piaţa Victoriei sub semnul #rezist cer, printre altele, eliminarea pragului de 200.000 de euro, considerat prea mare şi cu "dedicaţie".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel