'Leaving Neverland', documentar. Familia lui Michael Jackson, scandalizată

Michael Jackson, foto: @michaeljackson
Michael Jackson, foto: @michaeljackson

Familia lui Michael Jackson denunţă un 'linşaj  public' după difuzarea documentarului 'Leaving Neverland' la Sundance.

Familia lui Michael Jackson a calificat luni drept 'linşaj public' reacţiile scandalizate care au urmat difuzării la festivalul de film Sundance a unui documentar care relansează acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva celebrului artist, informează AFP. Familia starului descrise deja la începutul lunii ianuarie drept 'scandalos şi patetic' documentarul 'Leaving Neverland', semnat de Dan Reed, însă difuzarea, vineri, la Festivalul de Film Sundance - în prezenţa fondatoarei mişcării #MeToo, Tarana Burke, potrivit Vanity Fair - a declanşat o furtună pe social media. Numeroşi utilizatori s-au declarat scandalizaţi, mărturisind că nu mai cred în inocenţa 'regelui muzicii pop', achitat în 2005 pentru abuzarea unui minor şi decedat în iunie 2009 din cauza unei supradoze de medicamente.

'Michael a întors întotdeauna şi celălalt obraz, iar noi am întors întotdeauna şi celălalt obraz când oamenii s-au luat de familia noastră - aşa se face în familia Jackson', a indicat familia artistului în declaraţia sa de luni. 'Nu putem însă asista în tăcere la acest linşaj public, în care vulturii de pe Twitter şi alţii care nu-l cunosc pe Michael îl atacă'.

Citește și: Fiica lui Michael Jackson, internare de urgență

'Michael nu este acolo pentru a se apăra, altfel aceste acuzaţii nu ar fi apărut', a adăugat familia. În documentarul de patru ore, care urmează să fie difuzat pe HBO în primăvara anului 2019, doi bărbaţi - Wade Robson (36 de ani) şi James Safechuck (40 de ani) - formulează acuzaţii detaliate împotriva lui Jackson, susţinând că artistul i-a abuzat sexual atunci când aveau şapte, respectiv, zece ani.

Citește și: Lady Gaga, scuze în mediul online. Fanii, fără cuvinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel