Lazio Roma, învinsă în campionat

Echipa Lazio Roma, adversara vicecampioanei României, FCSB, în şaisprezecimile de finală ale Europa League, a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de formaţia Genoa 1893.

Partida s-a disputat luni seara, în cadrul etapei a 23-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Oaspeţii au deschis scorul prin Goran Pandev (55), fost jucător al echipei din Roma, însă Lazio a egalat după numai patru minute, prin Marco Parolo. Genoa a dat lovitura în finalul jocului de pe Stadio Olimpico, prin Diego Laxalt, care a marcat golul victoriei în prelungiri (90+2).

Fundaşul român Ştefan Radu a fost integralist în acest joc, al 300-lea pentru el în tricoul lui Lazio. Antrenorul Simone Inzaghi a utilizat următorii jucători: Strakosha - Caceres, De Vrij, Radu - Marusic (Felipe Anderson, min. 70), Murgia (Nani, min. 70), Lucas Leiva, Parolo, J. Lukaku (Patric, min. 83) - Luis Alberto - Immobile. 

FCSB, locul 2 în Liga I. Lazio, locul 3 în Serie A



În urma acestui eşec, Lazio a rămas pe poziţia a treia în clasament, cu 46 de puncte, unul în plus faţă de ocupanta locului al patrulea, Inter Milano. Lider este SSC Napoli, cu 60 puncte, urmată de campioana en titre, Juventus Torino, cu 59 puncte.

Prima manşă a duelului din Europa League dintre FCSB şi Lazio este programată în data de 15 februarie, pe Arena Naţională din Bucureşti (ora 22,05), returul urmând să se dispute la Roma, pe 22 februarie (ora 20,00).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel