Lazio-FCSB: Inzaghi, îndemn la "zgomot mai mare" pentru suporteri

foto: captură video
foto: captură video

Europa League: Inzaghi speră că suporterii lui Lazio vor fi mai zgomotoşi decât cei ai lui FCSB.

Antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, speră că suporterii echipei sale vor fi mai zgomotoşi decât cei ai lui FCSB la meciul de joi, de la Roma, din returul şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal, a declarat miercuri tehnicianul într-o conferinţă de presă, scrie tuttomercatoweb.com.

Întrebat dacă va fi o problemă prezenţa a circa 10.000 de suporteri veniţi din România, Inzaghi a răspuns: 'Ştim că fanii români vor fi poate chiar mai mulţi (de 10.000 - n. r.). Sperăm că şi fanii noştri, cum au făcut mereu de-a lungul anilor, vor veni în număr mare pe Olimpico şi vor fi mai zgomotoşi decât cei ai Stelei (FCSB - n. r.)'. Întrebat dacă joi ar putea fi meciul lui Felipe Anderson, tehnicianul a spus:

'Poate fi meciul oricui. Am ceva în minte, dar încă nu e nimic oficial. (...): ieri am avut un antrenament intens cu cei care nu au jucat, restul au fost scutiţi. Ne vom vedea după conferinţă şi mâine vom avea alt antrenament, va trebui să îi evaluez pe toţi. Poate fi partida lui Anderson, a lui Immobile, a lui Caicedo, a lui Nani. Încă nu ştiu cine va juca de la început.'.

Inzaghi a mărturisit că nu este îngrijorat că Lazio a ratat mult în meciul de la Bucureşti şi în cel de luni cu Hellas Verona, din campionat, câştigat cu 2-0 acasă. '(...) echipa m-a mulţumit la Bucureşti: când ne creăm alte ocazii, până la urmă golul vine. Sunt meciuri ciudate ca acela din tur, însă dacă echipa joacă aşa cum ştie, cred că vom începe din nou să înscriem mult şi să câştigăm meciurile, cum s-a întâmplat luni', a spus Inzaghi, printre ai cărui jucători este şi fundaşul român Ştefan Radu.

[citeste si]

Meciul Lazio - FCSB va avea loc joi pe Stadio Olimpico din capitala Italiei, de la 20,00 (ora României) şi se va vedea la PRO TV. Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus în tur cu 1-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel