Lazio-FCSB. Becali a anunțat primul 11

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit în stilul caracteristc, primul 11 pe care-l va alinia Dică mâine seară, în confruntarea cu Lazio. 

Becali a anunțat că tânărul Andrei Vlad va intra titular în poartă, în ciuda criticilor finanțatorului FCSB. 

„Vlad trebuie să apere fără niciun fel de emoție. Lazio a avut 10-0 la șuturi pe poartă în ultimul meci, dar a jucat cu Juventus Colentina din Serie A. Adică cu Verona..."

Gigi Becali a anunțat că Bălașa este apt de joc, iar Filipe Teixeira și Florin Coman cel mai probabil vor rămâne pe bancă.

„Nu știu încă cine intră în locul lui Pintilii. Adică știu, dar nu vă pot spune, că Lazio nu e Târgu Mureș. Bălașa e OK, face deja parte din lot și poate intra oricând. Teixeira s-ar putea să fie și el pe bancă în prima repriză. Și Florinel Coman tot pe bancă. Bine, eu zic să vă mai induc și în eroare acum..."

Man, speranța lui Becali

Patronul FCSB își pune mari speranțe în Dennis Man și spune că echipa sa nu mai este outsider.

„Când am jucat cu Sporting, am făcut acolo 0-0, dar imi era teamă în continuare, pentru că îi văzusem cum pasează. Ăștia de la Lazio nu ne-au dominat așa, mingea a fost la noi. O să vedeți cum noi, outsiderii, cum zice Meme, o să-i batem și acolo. Eu așa simt (...) Eu l-aș vrea erou pe Man mâine seară! Îl vreau erou, ca să mai pună 10 milioane la cotă! Mâine, dacă face un meci bun, pune 10 milioane la cota. Nu vă spun dacă o să fie Man titular! Eu știu, dar nu pot să vă spun. Bine, voi vă dați seama. Dacă am zis ca îl vreau erou, e clar că în meciurile astea trebuie să-l bagi", a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X.

Echipa probabilă a FCSB: Vlad - Benzar, Planic, Găman, Junior Morais - Nedelcu, Popescu/Filip - Man, Budescu, Tănase - Gnohere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel