Lazăr, revocare. Ciutacu, gluma zilei despre procuror

Jurnalistul Victor Ciutacu a glumit pe tema anunțatei revocări a Procurorului General, Augustin Lazăr, de către ministrul justiției, Tudorel Toader. Realizatorul TV a făcut referire la faptul că acesta s-a vopsit.

"Vine unul la tine și te anunță: "șefu', mâine, forțele răului vor să-ți dea fatala, să te schimbe din funcție și să subjuge justiția independentă. Ce facem?" Tu stai, te gândești un pic la uriașa responsabilitate pe care o ai și anunți decizia: "mergem la coafor să ne vopsim pe păr", a scris Ciutacu pe Facebook. 

Evaluarea lui Tudorel Toader
 
Ministrul Tudorel Toader a menţionat că, din 2017 până în august 2018, a înregistrat evoluţii în activitatea procurorului general, Augustin Lazăr, pe care le-a considerat de natură a declanşa procedura de evaluare. ”Ministerul Public nu are o independenţă instituţională, iar procurorii îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiţiei. (…) Ajungem pe fond la evaluarea propriu-zisă. Vreau să vă spun că nu neapărat din motive de simetrie, dar evaluarea cuprinde exact 20 de puncte, câte au fost şi la procurorul-şef al DNA. Puteam să adaug mai multe. Când ajung la final, dacă aveţi răbdare, vă pot invoca şi alte motive, dar cred că sunt suficiente”, a afirmat ministrul Justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel