Lazăr - Iohannis - Sofia, o Românie care șochează. Hartmann: Minciuna democrației stă cu regele la masă - exclusiv

Analistul H.D. Hartmann, într-o analiză pentru DC News, a comentat știrea despre Augustin Lazăr și implicarea în cazul dizidentului anticomunist Iulius Filip. Analistul a pus în context și știrea despre bunica Sofia, o femeie de 83 de ani din Gorj dată afară de la locul ei de muncă.

Astăzi au apărut dovezile că, pe timpul dictaturii comuniste, procurorul Lazăr înfăptuia cu abnegație revoluționară, sarcinile politice date de către Partidul Comunist Român. În același zi, în România reală, bunica Sofia, o femeie de 83 de ani din Gorj era dată afară de la locul ei de muncă.

Răsturnat carul dreptății este. Nemiloasă, istoria vine să ne arate fața ulcerată de minciună a celor, care de luni de zile, se declară sectanții anti-corupție din România. Și se vor far călăuzitor al democrației Uniunii Europene.

Augustin Lazăr se dovedește a fi un simplu politruc al falselor idei. Cu anti-corupția în gură, reprezentând ideologie extremistă neo-marxistă venită dintr-o Europă preocupată doar de propria sa falsitate, declarând cu lacrimi în ochi, cât de profesionist a fost el ca procuror, Lazăr a dovedit exact ceea ce toată lumea știe de ani de zile. Că cei mai înverșunați luptători pentru hegemonia europeană asupra României, cei care au vândut suveranitatea națională pentru laptele otrăvit al noilor ideologii pan-europene, toți aceia au fost activiștii odioși ai ideologiei comuniste.

Despre democrație și independența justiției, cu Macovei și Lazăr

Nu numai naziștii au născut monștrii pe care acum îi revedem prin rânjetul analfabet al președintelui german de la Cotroceni, ci și comuniștii. Augustin Lazăr este exact produsul ideologiei national-comuniste promovate de către Nicolae Ceaușescu. Prin această ideologie au crescut iresponsabilii de care astăzi se folosește Europa lui Macron și Merkel. Indivizi ca Lazăr și individe ca Macovei sau Trepcea, produsul școlii comuniste, ne povestesc acum despre democrație și independența justiției.

Un individ cu grave carențe culturale și definiții care pun la îndoială sănătatea sa morală este cazat la Cotroceni pentru că România a avut neșansa să aleagă dintre un activist internationalist ca Ponta și un altul, germanofil curat. Procurorii comuniști, acești noi barbari ai trilogiei republicii naționale prăbușite, promovând intens noile manuale maoiste ale luptei de clasă și distrugerii unei națiuni, sunt premiați de o isterică organizație care a furat spiritul revoluției din Timișoara. Premiat pentru că este procuror comunist reabilitat și aplicant al noilor ideologii europene nivelatoare, această organizație minte poporul român de ani de zile. În cel mai josnic mod cu putință, împușcând din nou martirii din Piața Operei, pe cei de pe treptele Catedralei, nevolniciii pro europeni ai anti-corupției din România au premiat corupția comunistă ucigașă a lui Lazăr, care a refuzat eliberarea unui erou al luptei anti comuniste. Curat europenism, curată ideologia anti-corupție.

Aștept acum tweet de la ambasadorul canadian Kevin Hamilton, care să condamne această mârșăvie a premierii unui procuror comunist de către tîlharii anti-corupției europene, pe care el îi promovează atât de barbar. Dar acest amărât de ambasador al nimănui, nu va face nimic. El se va ascunde după ciorapii lui Trudeau, așa cum Macovei va fugi la prietenii săi comuniști din Europa. Căci nu l-am auzit pe Hamilton, brav ostaș sovietic, să condamne abuzurile DNA din cazul Rarinca. Atunci când Hamilton al Canadei va condamna pe procurorii care au dus la arestarea unui nevinovat atunci Canada va avea credibilitate. Până atunci, acești farisei și mincinoși vor sta alături de procurorii comuniști de tip Augustin Lazăr și Monica Macovei, la aceeași masa a minciunii regale. Așa cum Kovesi a fost premiată de o organizație marxistă din SUA, trădătoare a libertăților umane, așa si Lazăr a fost premiat de către trădători ai României.

Cu Europa în brațe, prin susținerea lui Lazăr și Kovesi, toți acești diletanți, că sunt români sau sunt de prin ambasadele puterilor străine au premiat un procuror care a aplicat aberantele legi ale dictaturii comuniste. Cu lupta lor anti-corupție aceștia au aplaudat un eșec moral și social în persoana lui Augustin Lazăr. Dacă asemenea modele morale acoperă indivizii și individele de prin ambasadele din România, atunci putem fi siguri ca ei au pierdut total și ireversibil. Au pierdut sensul istoriei și dreptul de a ne vorbi.

La ordin prusac, turistul Iohannis îl apără, de luni bune, pe procurorul comunist Lazăr. Înjură tot ce este românesc, asudă din greu să doboare un guvern legitim și legal, stând la masa prezidențială cu tot felul de izmenari de prin metrou, fără bacalaureat terminat. Ioahnnis și toți ca el vor să înfrângă o națiune. Cu ajutorul ambasadorilor precum Klemm și Hamilton, toți aceștia vor premierea procurorilor comuniști. Cât mai mincinoși, cu atât mai buni pentru Klemm. Cu cât prezintă mai mai mult putregai, cu atât sunt mai folositori diktatului ideologic anti-corupție. Practic minciuna democrației stă cu regele la masă.

Povestea Sofiei, într-o România de neclintit

Sofia făcea focul la o grădiniță. În fiecare zi, pentru copiii unui sat gorjean, o româncă simplă și săracă, plătită cu doar 400 de lei pe lună (cam cât cheltuie pe băutură în 10 minute Hamilton-ul sovietic din ambasada Canadei), bătrâna se scula cu noaptea în cap ca să își mai rotunjească pensia venetică pe care o avea de la fostul CAP. Dorea să muncească demn, ca să nu moară de foame. Nu cerșea, nu mințea, nu fura, nu striga în ulița mare despre corupție așa cum o fac toți internaționaliștii de caviar, precum Iohannis și Klemm. În România luptei anti-corupție a lui Iohannis și Lazăr, în Europa lui Macron și Merkel, bunica Sofia este dată afară. În același timp, în aceeași Românie, aflată sub diktat ideologic european, ne vorbesc cațavencii anti-corupției. Ca insulta europeană să fie și mai grea, pentru 40 de ani de muncă, bunica Sofia mai primește câțiva lei la pensia mizeră. Atât și nimic mai mult. Mecanismul nemernic, cel care l-a premiat pe procurorul comunist Lazăr, este aplicat ca pedeapsă pentru munca cinstită a bunicii Sofia. O femeie muncitoare este pedepsită de către Europa umanismului neo-marxist. Este alungată fără milă și fără o floare. În țara Hamilton-ului sovietic și ambasador canadian iubitor de procurori comuniști, până și un câine mort are dreptul la flori și loc în cimitirul animalelor (și tort în formă de os de ros), în România anti-corupției promovate de către Klemm și Lazăr, o româncă săracă, o țărancă muncitoare este concediată pentru că așa vrea mușchii lor de democrați.

Femeia aceea muncea la 83 de ani, neisprăviților, pentru ca voi să distrugeți națiuni cu minciunile voastre purtate, în chiloți, fără pantaloni, prin văzul Bucureștilor. Iată cum fața adevărată a democrației anti-corupție se arată: premierea procurorilor comuniști și concedierea muncitorilor români.

nota redacției - titlul și intertitlurile aparțin DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel