Laura Vicol, declarații cutremurătoare despre persoana răspunzătoare pentru moartea lui Răzvan Ciobanu: MONȘTRI!

Răzvan Ciobanu înmormântare
Răzvan Ciobanu înmormântare

Avocata Laura Vicol a rupt tăcerea despre moartea lui Răzvan Ciobanu, celebrul creator de modă.

Avocata Laura Vicol a spus că există o persoană direct răspunzătoare pentru moartea lui Răzvan Ciobanu. Aceasta a zis că va face dezvăluiri care vor cutremura pe toată lumea.

”Dosarul a fost clasat pentru că moartea lui Răzvan Ciobanu nu a fost cauzată de alte persoane. (...) Luni seară voi spune tot. Voi face publice toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare pentru ce s-a întâmplat, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită. Această persoană are răspundere pentru că Răzvan nu trebuia să plece la mare. Nu știu dacă a fost obligat sau nu, doar Dumnezeu știe. El trebuia să meargă la o masă la o prietenă comună. Seara târziu, a venit cineva și l-a convins să plece la mare. Voi spune tot luni seară”, a zis Laura Vicol în emisiunea Mihaelei Bîrzilă de la Antena 3.

”Nu a fost forțat să plece, dar probabil șantajat prin prisma unor datorii pe care le avea față de persoana respectivă. Nu am aflat, este doar o speculație. Răzvan a luat în mormânt detaliile acestea. Persoana respectivă a fost audiată”, a mai spus avocata.

”Persoana despre care v-am vorbit nu a zis niciodată că îi pare rău. L-a tratat pe Răzvan ca pe o maimuță purtată în lanț pentru a se făli în lume. Pe acest om nu l-a interesat că Răzvan nu dormise, nu l-a interesat că nu mâncase, nu l-a interesat că a condus noaptea și apoi l-a târât după el într-un club... Nu l-a interesat nimic. Din păcate, există asemenea monștri printre noi”, a conchis Laura Vicol.

Dosarul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu s-a clasat

Procurorii au stabilit că nimeni nu este vinovat pentru accidentul din 29 aprilie în care a murit Răzvan Ciobanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel