Laura Vicol, primul mesaj după intrarea în politică: Îi deranjează

Laura-Vicol
Laura-Vicol

Avocata Laura Vicol a intrat în Partidul România Unită. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele formațiunii, Bogdan Diaconu.

Laura Vicol a făcut primele declarații despre decizia de a intra în Partidul România Unită. 

"Eu nu sunt un om politic, însă va motiva conduita și maniera în care pun problema, deși îi deranjează pe foarte mulți oameni. Am emoții, evident, este un teren nou pe care intru. O să învăț, pentru toți există un început. Așa cum am mai spus de atâta timp și o spun încontinuu, eu sunt un om care își iubește țara. Sunt o naționalistă convinsă. Am emoții! Uite, când mă pui să vorbesc despre mine, am emoții", i-a spus Laura Vicol moderatoarei Violeta Romanescu.

Mesajul lui Bogdan Diaconu pentru Laura Vicol


Despre intrarea Laurei Vicol în politică a vorbit și Bogdan Diaconu, președintele formațiunii, care a declarat: "Îi urez bun venit, în echipa Partidului România Unită, cunoscutei avocate Laura Vicol! Laura este o naționalistă convinsă și o luptătoare aprigă împotriva abuzurilor și împotriva a tot ce nu-i drept! Sunt convins că, din postura de președinte PRU București și președinte a organizației de femei PRU, Laura Vicol va lupta la fel de aprig și va avea o contribuție determinantă în realizarea obiectivelor Alianței PRM + PRU!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel