EXCLUSIV  Laura Nureldin, sugestie neașteptată pentru Iohannis. ”Eu aș vota DA”

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin, în exclusivitate pentru DCNews, a vorbit despre referendumul care ar putea fi organizat în luna mai, în ziua alegerilor europarlamentare.

Preşedintele Klaus Iohannis ar fi decis organizarea referendumului pentru Justiție pe 26 mai. Aceasta este declarația reprezentanților societății civile, care au participat marți, 26 martie, la o întâlnire cu șeful statului. De asemenea, miercuri, au fost convocaţi şi magistraţii la discuţii pe tema referendumului.

Contactată de DCNews, Laura Nureldin a spus: „Dacă se organizează referendumul iar oamenii spun că „nu vor penali în funcții publice", dar la europarlamentare candidează „penali" și mai și câștigă, ne-ntoarcem în pătrățica 1, ca la Piticot? Se retrag ăia din Parlamentul European, deși au câștigat? Mai facem o dată alegeri?"

De asemenea, a precizat că, de ani mulți, nu mai votează liste, ci independenți. „Măcar să știu că există un om pe care pot să-l urechez pe persoană fizică", a explicat Laura Nureldin.

Cu privire la întrebarea care ar putea fi formulată la referendum, a spus: „Păi ce-ar fi să întrebe: Sunteți de acord cu votul uninonimal pur? Eu aș vota DA".

Klaus Iohannis: Vreau să am parteneri românii care îşi doresc să dea un semnal clar

„Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru 26 mai. Aproape. Lăsaţi-mi o marjă care se datorează nevoii unei analize aprofundate. Nu vreau să fac eu un refrendum pentru ceva anume. Dacă fac referendum vreau să am parteneri nu numai partidele, vreau să am parteneri şi societatea civilă, românii care îşi doresc să dea un semnal clar. De o săptămână încoace lucrăm foarte foarte intens”, declarase Klaus Iohannis la dezbaterea „Preşedinte sau cetăţean/ om politic şi societate civilă”. 

DCNews organizează un concurs pe tema referendumului. Poți câștiga 500 de lei dacă vei ghici!

Înscrie-te AICI: Referendum 26 mai 2019 Iohannis - ÎNTREBAREA îți aduce un premiu. Participă și tu!

VEZI ȘI: Întrebare referendum 2019. Deputat: Răspunsul va fi "DA". Toleranță zero!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel