EXCLUSIV  Laura Nureldin, jignită crunt. Mesaj pentru cei care îi doresc să-și piardă locul de muncă de la Antena 3

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin, jurnalistă Antena 3, a fost jignită impardonabil după ce a postat un mesaj pe Facebook în care spunea că nu înțelege de ce unii oameni, mânați de ură, fac petiții împotriva celor care muncesc la un post de televiziune.

Laura Nureldin a postat pe Facebook un mesaj, pe care ulterior l-a șters din cauza jignirilor. "Nu mai făceam față la câte jigniri erau, așa că am preferat ca, în loc să blochez acele persoane, să șterg mesajul meu", a spus jurnalista în exclusivitate pentru DC News. Mesajul postat nu jignea, de fapt, pe nimeni: "Vă am în lista de Facebook. Pe unii vă știu din viața reală. Am împărțit cuvinte, cafele, necazuri, mâncare și râsete. Acum faceți petiții ca eu să îmi pierd locul de muncă. Și nu îmi spuneți "dar vai nu e despre tine, tu ești ok". Ba e. E și despre mine pentru că voi luați totul la grămadă. Oameni. Idei. Acțiuni. Când se pornește tăvălugul urii, nivelează tot," a scris Laura Nureldin pe Facebook. 

Acest mesaj a determinat inexplicabil pe unii internauți să lanseze un val de jigniri la adresa jurnalistei dintre care unele cu referire la culoarea pielii. "O spălăcită legebetistă voiculescianistă", "proastă", "arătare în plină derivă morală" sunt doar câteva dintre jignirile care au populat postările despre mesajul Laurei Nureldin. "Au fost și alte mesaje rasiste pe o pagină unde s-a comentat mesajul meu. Chiar nu-i înțeleg", a mai spus pentru DC News, vedeta Antena 3. 

Jignită de un jurnalist român din Begia

Unul dintre cei care au proferat jigniri pe pagina Laurei Nureldin a fost și jurnalistul Dan Alexe. Potrivit Wikipedia, Alexe este este un scriitor, lingvist, cineast, jurnalist și traducător român stabilit în Belgia. "Ba e despre tine, arătareo în plină derivă morală", i-a scris Alexe pe Facebook. 

Controversa a fost creată după ce unii internauți au lansat petiții prin care vor să determine marile companii să nu mai plătească publicitate la posturi TV precum Antena 3 sau România TV pentru că  "disipează informații false, denigratoare, de natură de a dezinforma și manipula". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel