Laura Cosoi, însărcinată. Ce a împărtăşit vedeta pe Instagram

Laura Cosoi nu-şi mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni mamă. Deși este în vacanță, își ține fanii la curent cu activitatea ei.

Natura ma încarcă cu mult bine și cu frumos, a scris Laura Cosoi, joi, pe Instragram. De asemenea, a publicat și imaginea de mai jos:

(w670) Foto Insta

Foto Instagram / Laura Cosoi

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean vor deveni, în vara acestui an, părinţii unei fetiţe. Vedeta a confirmat zvonurile recente potrivit cărora este însărcinată printr-un text publicat pe blogul său.

„Aşteptăm o fetiţă în viaţa noastră! Aceştia suntem noi, viitorii părinţi, binecuvântaţi, emoţionaţi şi foarte fericiţi. Am ales să vă împărtăşim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi", a scris Laura Cosoi pe blog.

[citeste si]

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015. Încă de anul trecut, actriţa a mărturisit că îşi doresc foarte mult un copil. „Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are legătură cu ceea ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătură cu vârsta, cred că are legătură cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vină", spunea Laura Cosoi la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel