Laura Cosoi, însărcinată. Ce a împărtăşit vedeta pe Instagram

Laura Cosoi nu-şi mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni mamă. Deși este în vacanță, își ține fanii la curent cu activitatea ei.

Natura ma încarcă cu mult bine și cu frumos, a scris Laura Cosoi, joi, pe Instragram. De asemenea, a publicat și imaginea de mai jos:

(w670) Foto Insta

Foto Instagram / Laura Cosoi

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean vor deveni, în vara acestui an, părinţii unei fetiţe. Vedeta a confirmat zvonurile recente potrivit cărora este însărcinată printr-un text publicat pe blogul său.

„Aşteptăm o fetiţă în viaţa noastră! Aceştia suntem noi, viitorii părinţi, binecuvântaţi, emoţionaţi şi foarte fericiţi. Am ales să vă împărtăşim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi", a scris Laura Cosoi pe blog.

[citeste si]

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015. Încă de anul trecut, actriţa a mărturisit că îşi doresc foarte mult un copil. „Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are legătură cu ceea ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătură cu vârsta, cred că are legătură cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vină", spunea Laura Cosoi la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel