Laura Codruța Kovesi și Dacian Cioloș răspund în fața românilor

Laura Codruța Kovesi și Dacian Cioloș vor fi împreună de Ziua Națională.

De 1 decembrie, la Europa FM, Laura Codruța Koveși și Dacian Cioloș fac emisiunea România în direct. Europa FM a pregătit pentru Ziua Națională a României, ediții speciale ale emisiunilor sale tradiționale, cu invitați excepționali.

Ziua începe cu Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu de această dată și cu Loredana și Smiley. Cei doi artiști vor cânta live în matinalul Europa FM așa cum nu i-ati mai auzit niciodată, redescoperind pentru ascultători vechi cântece populare sau folk.

De la ora 10, aniversarea zilei naționale de la Europa FM continuă cu o ediție excepțională a emisiunii România în direct. Timp de 4 ore, Moise Guran și Ciprian Dinu vor aduce în fața ascultătorilor unii dintre cei mai importanți oameni ai momentului care vor răspunde la orice întrebare din partea publicului. Printre ei, premierul Dacian Cioloș și procurorul șef al DNA, Codruța Koveși vor fi gazde ale ediției speciale România în direct.

[citeste si]

Ziua continuă cu emisiunea Drum cu prioritate începând cu ora 16.00 când ascultatorii vor descoperi poveștile unor români de succes, valori cu care România trebuie să se mândrească, și se incheie cu o alta ediție specială, de data aceasta a emisiunii Clubul de seară în care ascultătorii vor fi invitați să-i ureze La mulți ani României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel