Laufer, agresat la mall. Tim Ionescu: Mă aștept să pățesc același lucru

Tudor Tim Ionescu
Tudor Tim Ionescu

Ilan Laufer a fost agresat verbal într-un mall din Capitală. Consilierul general ALDE, Tudor-Tim Ionescu, a mărturisit că se așteaptă să pățească și el același lucru.

Eu văd încă un episod din multiplele episoade de hărțuire pe care o vedem sub diferite forme și de agresiune verbală. Am văzut și putem să îi luăm la rând: Daniel Barbu, Maria Grapini, președintele Curții Constituționale, etc, care sunt ținte ale unor acțiuni de hărțuire verbală, care, probabil, la un moment dat, din punct de vedere sociologic, văd că există un risc să se transforme și în altceva mai rău...

Nu este deloc normal și nu mă voi opri să întreb instituțiile statului, poliția în speță: Ce se întâmplă cu agresorul domnului Bacalbașa, care după aceea a venit și la sediul nostru ALDE, după aceea s-a dus la nunta fiului domnului Dragnea, care nu este politician, și a început să facă și acolo tot felul lucruri, după care s-a dus acasă la domnul Bădălău și au pus un urinar pe poarta domniei sale pe care scriau tot felul de injurii? Același om a venit la domnul Dorneanu acasă, care întâmplător stă la două scări de mine. Mă aștept ca într-o seară, când ies cu cățelul, cum a pățit domnul Barbu, să pățesc și eu același lucru de la un grup de domni. Singura mea satisfacție din toată această anomalie este că grupul în loc să crească se restrânge., a afirmat Tudor Tim Ionescu, prezent în platoul emisiunii Esențial, de la Antena 3.

Ilan Laufer, omul propus de PSD la Ministerul Dezvoltării, a avut parte de o scenă stânjenitoare în parcarea unui mall din Capitală, după ce Klaus Iohannis l-a refuzat pentru conducerea ministerului, iar Laufer a afirmat că îl va depune plângere împotriva președintelui României pentru discriminare. Un cetățean i s-a adresat, în repetate rânduri, cu apelativul “discriminatule”.

Vezi și: Ilan Laufer, agresat într-un mall din Capitală. Chirieac, ipoteză-cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel