Latovlevici pleacă de la Galatasaray. Cu cine va semna românul

Iasmin Latovlevici
Iasmin Latovlevici

Iasmin Latovlevici pleacă de la Galatasaray după doar 4 luni. Turcii de la Fotomac au anunțat că românul deja și-a găsit echipă.

Accidentările dese, dar și evoluțiile modeste i-au făcut pe cei de la Galatasaray să renunțe la Iasmin Latovlevici, transferul urmând să se finalizeze în următoarele zile. Presa din Turcia anunță transferul lui Latovlevici la Sivasspor (locul 8 din prima ligă din Turcia), fundașul român fiind dorit insistent de către antrenorul Samet Aybaba. 

Fundaşul român a suferit două intervenţii chirugicale în cele patru luni petrecute la cea mai titrată echipă a Turciei. Iniţial, Latovlevici a fost operat pentru o fractură de piramidă nazală, suferită în vară, apoi în luna noiembrie, pentru o întindere de ligament care i-a afectat şi meniscul. Latovlevici a bifat pentru Galatasaray 8 partide în campionat, reușind un assist, într-o partidă pierdută cu 5-1 în fața celor de la Bașakșehir. Românul a fost transferat la Galata de la Karabukspor în septembrie, în schimbul sumei de 550.000 de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel