Laszlo Attila (UDMR), lovitură pentru politicienii care vor alegeri anticipate

După declarațiile lui Laszlo Attila (UDMR) în ceea ce privește situația politică din România, odată cu căderea Guvernului Dăncilă, analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că "este prima declaraţie oficială a unui partid politic" care spune că nu se așteaptă la alegeri anticipate.

Laszlo Attila: Din declaraţiile din zilele precedente, am o reţinere că domnul Orban va fi capabil să îşi asigure majoritatea. Aş face câteva precizări pentru că sunt la al doilea mandat, îmi cunosc colegii, suntem la mijlocul unui mandat parlamentar. Este puţin probabil să nu fie votat al doilea candidat, dacă primul va fi respins, indiferent cine va fi persoana respectivă. Aceasta este condiţia primordială că să intrăm în alegeri anticipate. Cei care fac astfel de previziuni - că până la alegerile prezidenţiale sau, eventual, în ianuaria-februarie vom ajunge în această situaţie - eu sunt foarte sceptic că vor avea sorţi de izbândă.

Bogdan Chirieac: Deci aveţi o declaraţie oficială că UDMR nu se aşteaptă la alegeri anticipate. Este prima declaraţie oficială a unui partid politic în acest sens

Laszlo Attila: Ne aşteptăm la un guvern politic care să fie capabil să îşi aigure majoritatea parlamentară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel