Lari Giorgescu, actor: Dacă auzi asta de la un spectator obișnuit, pariul e câștigat

Ion Luca Caragiale este cel mai mare dramaturg român, piesele lui fiind transpuse în piese de teatru de mare succes. Invitat la DC News, actorul Lari Giorgescu a vorbit despre ”Discursul lui Cațavencu”, rol pentru care a fost nominalizat pentru cel mai bun actor principal, dar și despre turneul făcut în multe țări europene.  

"Discursul lui Cațavencu" a fost nominalizat pentru cel mai bun actor principal, deși era mai degrabă o muncă colectivă. De altfel, spectacolul nu a fost scos din repertoriu, poate se va relua. De un an de zile, poate și mai bine, nu s-a mai jucat."

Am fost un instrument în mâna lui Gigi Căciuleanu

"Am fost un instrument în mâna lui Gigi Căciuleanu, care a conceput, a gândit, a făcut, l-a reinventat și l-a respectat pe Caragiale. A fost și un succes prin faptul că am călătorit foarte mult cu el. Am fost la Londra, Bruxelles, Paris, Lisabona, la Sofia, în Chișinău."

Înseamnă că pariul e câștigat

"A venit la mine o doamnă spectator de teatru care m-a întrebat, după spectacolul de la Paris, dacă nu ar putea găsi undeva operele traduse ale lui Caragiale în limba franceză, pentru că a devenit interesată să vadă despre ce e vorba. Dacă auzi asta de la un spectator obișnuit, care vine la tine după spectacol, înseamnă că pariul e câștigat. Și am aflat că, într-adevăr, Caragiale este tradus în limba franceză."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel