Laporte, transfer la City. Defensivă colosală a clubului englez

Fundaşul Francez Aymeric Laporte, care a fost transferat la Manchester City, şi-a luat la revedere de la clubul său Athletic Bilbao, luni, pe Twitter.

Clubul basc anunţă că a fost plătită clauza de reziliere a contractului jucătorului, fixată la 65 milioane euro.

Plătind clauza de reziliere cerută de Bilbao, clubul Manchester City, antrenat de Pep Guardiola, va face din francezul în vârstă de 23 de ani al doilea fundaş cel mai scump din istorie.

„Las aici un club unic, diferit şi pe care nu-l voi uita niciodată, a scris jucătorul pe contul de Twitter al lui Bilbao.

Concurență aprigă în defensiva lui City



După ce i-a recrutat vara trecută pe Kyle Walker (57 milioane euro, de la Tottenham) şi pe Benjamin Mendy (58 milioane euro, de la AS Monaco), dar şi pe Nicolas Otamendi sau Eliaquim Mangala pentru sume similare în sezoanele precedente, liderul Premier League aduce astfel încă un fundaş pentru o sumă colosală. Pe lângă Otamendi, Mangala și Laporte, Stones și Kompany se vor lupta pentru un post în primul 11.

Transferul lui Laporte reprezintă răspunsul lui City celor de la Liverpool pe piața transferurilor, care l-a achiziţionat la începutul anului pe internaţionalul olandez Virgil Van Dijk (26 ani) de la Southampton, pentru o sumă record pentru un fundaş, 84 milioane euro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel