Lady Louise, nepoata favorită a Reginei Elisabeta a II-a - video

elisabeta a II-a
elisabeta a II-a

Regina Angliei, Elisabeta a II-a, recunoscută ca fiind un monarh imparțial, pare că și-a ales un favorit printre nepoții săi, a declarat o sursă regală, potrivit cotidianului britanic Express.

Săptămânile petrecute la Castelul Balmoral au ajutat-o pe regină să se apropie mai tare de doi dintre nepoții ei, Lady Louise Windsor și James, Viscount Severn. Se spune că cei doi copii ai fiului cel mai mic al monarhului, prințul Eduard și Sophie Wessex au cucerit inima reginei.

Dar Lady Louise este cea care pare să ia coroana nepotului preferat al reginei, potrivit unei surse fără nume. O sursă regală a declarat pentru The Sun: „Regina adoră faptul că Louise și James își savurează timpul la Balmoral, iar ea a devenit deosebit de apropiată de Louise, care pare să fi devenit nepotul ei preferat, urmată îndeaproape de James.”

Lady Louise, care va împlini 16 ani în noiembrie, s-a remarcat dintre cei opt nepoți ai monarhului pentru dorința de a petrece timp cu regina, abilitățile artistice și răbdarea cu micuța prințesă Charlotte. 

Video - Cine este Lady Louise

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel