Lady Gaga, imaginea care a scos din minți ONG-urile pentru protecția animalelor

Cântăreaţa americană Lady Gaga a fost criticată de mai multe organizaţii pentru apărarea drepturilor animalelor, inclusiv de PETA, după ce a publicat pe platforma online Instagram o fotografie cu câinele ei, Asia, purtând bijuterii foarte grele.

"Lady Gaga poate alege să se înfrumuseţeze cu ţinute elaborate şi chiar inconfortabile, dar Asia nu are de ales", au declarat reprezentanţii People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), informează contactmusic.com.

"Deşi pare clar că Lady Gaga o iubeşte pe Asia, credem că Asia şi toţi câinii sunt adorabili fără toate acele accesorii", au mai spus aceştia.

Asia este un buldog francez, un câine de talie mică, şi a devenit animalul de companie al cântăreţei în aprilie anul acesta. Asia a fost fotografiată purtând pe cap un colier cu o greutate prea mare pentru corpul ei.

Reprezentanţii Dog's Trust au spus la rândul lor că sunt şocaţi de imaginile publicate pe Instagram de Lady Gaga şi că oamenii care îşi îmbracă animalele astfel le tratează ca pe un accesoriu vestimentar şi nu ca pe o fiinţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel