Ladislau Boloni, rezultate Antwerp - Presiune crescândă din partea fanilor

Presiunea creşte pe umerii lui Ladislau Boloni, la Antwerp, conform presei belgiene.

Presiunea creşte pe umerii lui Ladislau Boloni, scrie luni site-ul walfoot.be, după ce echipa antrenorului român, Royal Antwerp, a cedat sâmbătă cu 3-1 pe terenul lui Excel Mouscron în etapa a 14-a a campionatului de fotbal Belgiei.

Site-ul citat se întreabă dacă tehnicianul român este în pericol în condiţiile în care Antwerp înşiră în ultimele săptămâni dezamăgirile şi contraperformanţele. Potrivit walfoot.be, deocamdată este prea devreme pentru ca Boloni să fie pus în dificultate, deşi unii suporteri prezenţi pe arena lui Mouscron nu au ezitat să-i ceară plecarea.

Ziarul flamand Het Laatste Nieuws scrie că directorul sportiv Luciano D'Onofrio ar fi început deja discuţii pentru a încerca să depisteze problemele şi să găsească soluţii. Boloni nu este încă ameninţat, afirmă acest cotidian.

Românul, în vârstă de 66 de ani, o pregăteşte din vara lui 2017 pe Antwerp, care a încheiat pe locul 4 ultima ediţie de campionat. În clasament echipa este acum pe locul 7, cu 21 de puncte, având un meci mai puţin disputat. La meciul sâmbătă, în tribuna de onoare a stadionului Le Canonnier s-a aflat şi antrenorul Mircea Rednic, menţionează cotidianul Le Soir. Rednic a antrenat-o pe Mouscron între decembrie 2016 şi februarie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel