Ladislau Boloni, contestat. Fanii lui Antwerp îi cer demisia

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Ladislau Boloni (66 de ani) nu trece prin cel mai bun moment ca antrenor al lui Antwerp. În ultima etapă disputată sâmbătă, echipa sa a pierdut în deplasare cu Mouscron, scor 1-3, iar fanii îi cer demisia pe site-urile de socializare.

Boloni a făcut un sezon trecut foarte bun, dar suporterii încep să își piardă răbdarea cu antrenorul român, mai ales că în vară s-au făcut destule investiții pe bani mulți. Teoretic, echipa trebuia să arate mult mai bine, dar lucrurile nu stau deloc așa. În ultimele cinci meciuri din campionat, Antwerp a câștigat un singur duel și a înregistrat două eșecuri. Situația grea în care se află Ladislau Boloni a fost scoasă în relief și de agenția Voetbalprimeur:” Suporterii au uitat repede de locul 4 neaşteptat pe care l-a obținut cu Antwerp sezonul trecut, iar acum afecţiunea s-a răcit. Antwerp a căzut în clasament până pe locul 6”, transmite Mediafax.

Meciul cu Mouscron începuse bine pentru Antwerp. Deschisese scorul prin atacantul congolez Dieumerci Mbokani (minutul 31), dar scorul a fost întors după pauză. Gazdele au dat semnalul revenirii prin reușita lui Alessandro Ciranni (minutul 59) și au trecut în avataj grație golului lui Jonah Osabutey (minutul 74). Scorul final, 3-1, a fost stabilit de Bruno Godeau (minutul 80).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel