Ladislau Boloni, antrenor la Antwerp, suspendat și amendat

Comisia de disciplină a Federaţiei belgiene de fotbal a cerut marţi ca Ladislau Boloni, antrenorul român al echipei Antwerp, să fie suspendat două săptămâni şi amendat cu 1.000 de euro

Antrenorul român a fost suspendat din cauza comportamentului pe care l-a avut în timpul meciului de vineri cu Genk, pierdut cu 4-0 în deplasare, informează walfoot.be.

Boloni a fost trimis în tribune de arbitrul Wim Smet în prima repriză a meciului din etapa a 28-a, antepenultima a sezonului regulat. Smet l-a sancţionat astfel pe Boloni deoarece acesta i-a criticat cu prea multă vehemenţă deciziile.

Comisia de disciplină a federaţiei a cerut ca antrenorul român suspendat două săptămâni şi amendat cu 1.000 de euro. Acum va fi rândul comisiei de litigii să ia o decizie. 

Antwerp îi ia apărarea lui Boloni


După ce a fost trimis în tribune, Boloni a fost zărit în vestiar în pauza meciului, apoi comunicând cu staff-ul său în timpul reprizei secunde.

"Pe baza imaginilor, nu se poate afirma 100% că au existat contacte între banca de rezerve şi Ladislau Boloni", a precizat clubul în apărarea lui Boloni. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi suficient pentru ca tehnicianul să scape de sancţiune.

Anul trecut, Boloni a fost eliminat de arbitru în repriza a doua a meciului cu Standard şi a fost amendat de federaţie. Tot după meciul cu Standard, Boloni a fost amendat cu 5.000 de euro de Pro League, organizatoarea campionatului, al cărei regulament prevede o amendă de 10.000 de euro în cazul unei eliminări care are loc în acelaşi sezon.

Echipa lui Boloni nu a obţinut nicio victorie în acest an şi a coborât în clasament, reducându-şi şansele să încheie sezonul regulat în primele şase locuri. Antwerp, o nou-promovată, este acum pe locul 8, la un punct de ocupanta poziţiei a 6-a, Kortrijk. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel