Urmărește emisiunea live


”Lacrimi la Marea Neagră”. Producătorul Osman Sinav: Mi-au spus că e un record

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră", care are premiera la Kanal D, se anunță a fi unul dintre cele mai puternice producții ale genului difuzate în România.

„Am crezut în succesul acestui serial pentru că subiectul era unul foarte puternic. Iar acest serial a reușit să aducă telespectatori noi în fața micilor ecrane, nu doar consumatorii tradiționali de serial turcesc.

În prima săptămână de difuzare, serialul a înregistrat 9 puncte de rating și 40 % cota de piață. La al cincilea episod difuzat ajunsese la 21 de puncte de Rating și 44% cota de piață, atunci reprezentanții stației mi-au spus că este un record nemaîntâlnit de 15 ani", a spus, potrivit wowbiz.ro, producătorul Osman Sinav.

Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reușește să se elibereze și să-și construiască singură destinul, iar lumina călăuzitoare îi este chiar iubirea.

Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuiește suferința prin care trece femeia împreună cu fiul ei și o sprijină pe aceasta în toate acțiunile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel