”Lacrimi la Marea Neagră”, nou serial turcesc la Kanal D, din 2 septembrie

Serialul toamnei ”Lacrimi la Marea Neagră” urmează să aibă premiera la Kanal D în 2 septembrie. 

Irem Helvacioglu, interpreta personajului principal, a afirmat: "Mi-a plăcut enorm să intru în pielea acestei tinere extraordinare, să o înțeleg și să o aduc în față telespectatorilor".

Serialul „Lacrimi la Marea Neagră" va avea premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, și le va aduce telespectatorilor povestea incredibilă a unei femei care lupta să scape de violența soțului ei, înneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu).

Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reușește să se elibereze și să-și construiască singură destinul, iar lumina călăuzitoare îi este chiar iubirea.

Tahir (Ulas Tună Astepe) este cel care intuiește suferință prin care trece femeia împreună cu fiul ei și o sprijină pe această în toate acțiunile sale.

”Nefes este întruchiparea femeii puternice, care își găsește resursele de a se transformă uluitor din victima în învingătoare. Mi-a plăcut enorm să întru în pielea acestei tinere extraordinare, să o înțeleg și să o aduc în față telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atât de multe de învățat!", spune Irem Helvacioglu, interpreta rolului principal.

Producția a fost filmată în nord-estul Turciei, chiar pe coasta Marii Negre, într-un peisaj care reunește într-un mod tulburător marea cu muntele.

Producția a avut un succes răsunător în Turcia, încă de la prima difuzare înregistrând o cota de piață de 40%. Telespectatorii români vor avea ocazia să descopere, din 2 septembrie, la Kanal D, de la ora 20:00, povestea și personajele acestui serial care se anunță un adevărat fenomen și în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel