La Casa de Papel. Neymar joacă în al treilea sezon al serialului

Neymar. foto: @neymarjr - FB
Neymar. foto: @neymarjr - FB

Fotbalistul brazilian Neymar a anunţat marţi pe Twitter că va putea fi văzut în al treilea sezon al serialului 'La Casa de Papel', cel mai vizionat show TV non-anglofon difuzat pe platforma de streaming Netflix, şi a ironizat zvonurile legate de transferul său la o altă echipă, informează AFP.

'Am putut să îmi împlinesc un vis, participând la filmările pentru serialul meu preferat. Iar acum pot să împărtăşesc personajul Joao cu voi! Mulţumesc @lacasadepapel!', a scris sportivul brazilian pe aceeaşi reţea de socializare, însoţind mesajul de un scurt videoclip în care poate fi văzut scoţându-şi de pe chip o mască - reprezentându-l pe Salvador Dali -, caracteristică personajelor din acest serial.

'Bine ai venit în banda #LCDP3', i-au răspuns în portugheză administratorii contului oficial al serialului - @lacasadepapel. În episoadele 6 şi 8 din al treilea sezon - o nouă versiune a acestuia a fost distribuită online, marţi, de Netflix, conform AFP -, Neymar interpretează un călugăr brazilian, al cărui prenume este Joao.

Sezonul al treilea a fost distribuit online pe 19 iulie. 'Nu-mi plac nici fotbalul, nici petrecerile', spune călugărul într-o conversaţie despre Brazilia pe care o poartă cu Berlin, unul dintre personajele principale ale serialului. 'La Cupa Mondială, mă rog întotdeauna pentru selecţionata noastră', adăugă personajul jucat de Neymar, înainte de a se retrage din cadru.

Neymar, suspendat pentru că a lovit un spectator

Ultimele luni au fost foarte agitate pentru sportivul brazilian: suspendat pentru că a lovit un spectator în finala Cupei Franţei, acuzat pentru o vreme de viol şi nevoit să renunţe la Copa America din cauza unei noi accidentări la piciorul drept, Neymar se află în centrul unor zvonuri legate de transferul său de la PSG, printre echipele vizate aflându-se FC Barcelona şi Real Madrid. În această 'telenovelă' estivală, un episod s-a încheiat cu bine, pe 9 august, pentru Neymar: plângerea pentru viol care îl viza a fost clasată fără urmări penale în Brazilia. Însă intriga din jurul viitorului său sportiv rămâne de actualitate, cu câteva zile înainte de închiderea pieţei transferurilor în Europa (2 septembrie). Ironizând zvonurile despre transferul său, Neymar, cel mai scump jucător din istorie, sosit la clubul Paris Saint-Germain în 2017 contra sumei de 222 de milioane de dolari, a adăugat după mesajul său de pe Twitter hashtag-ul '#nuevofichaje' ('#noulrecrut'). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel