Kyrylo Yatsun, un elev din Ucraina, se zbate între viață și moarte după ce a fost incendiat. A ars ca o torță - foto

Flăcări - imagine ilustrativă
Flăcări - imagine ilustrativă

Un elev, în vârstă de opt ani, din orașul ucrainean Dnipro se zbate între viață și moarte după ce a suferit arsuri îngrozitoare în urma unui atac. Kyrylo Yatsun a fost stropit cu benzină de niște bătăuși și i s-a dat foc chiar în fața casei sale unde acesta se juca, potrivit Daily Mail.

După ce a i s-a dat foc, elevul a devenit în scurt timp o torță umană, suferind arsuri îngrozitoare pe o suprafață de 35% din corp. Mama lui Kyrylo a fost șocată de acest grav incident și a spus că cei care i-au ars fiul au făcut-o fără un motiv anume. Aceasta a subliniat că agresorii nu sunt copii, ci monștri. Copilul îngrozit a căzut la pământ urlând de durere în timp ce atacatorii săi râdeau și apoi au fugit de la locul faptei, au relatat martorii. Unii trecători s-au grăbit să-l ajute pe băiat. Au reușit să îi scoată tricoul și să stingă focul înainte de a chema o ambulanță.

Internat la terapie intensivă în stare gravă

Băiatul a fost dus la spital și internat la terapie intensivă unde a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Regional de Copii din Dnipro. El este într-un proces de însănătoșire care va dura luni întregi. Copilul va trebui să fie supus mai multor intervenții chirurgicale.

În ultimele zece zile, medicii s-au luptat pentru viața lui Kyrylo, care este încă în pericol. Medicul Artem Posunko de la Spitalul Regional pentru Copii Dnipro a declarat presei locale: 'Băiatul a fost internat într-o stare gravă, cu arsuri severe pe o suprafață de 35% din corp. Facem tot ce este posibil pentru a-l menține în viață. Este conștient și poate vorbi, dar rănile sale sunt foarte grave, iar starea lui este în continuare critică.' 

Poliția a deschis un dosar penal

Mama lui Kyrylo, Eugenia Yatsun, este în mod constant la spital alături de fiul ei. Ea a spus presei locale: 'Am alergat afară și l-am văzut pe fiul meu întins pe pământ. Pielea de pe burtă și picioarele lui era arsă. Mi-a spus că i-au făcut-o intenționat, fără niciun motiv. Nu sunt copii, sunt monștri. ' Doctorul Artem Posunk a confirmat că focul a ars 35% din corpul băiatului și că se afla într-o stare gravă

Poliția a lansat un dosar penal pentru vătămări corporale grave. Atacatorii au fost identificați și sunt audiați de polițiști. Purtătorul de cuvânt al poliției, Anna Starchevskaya, a declarat: 'Suspecții spun că nu au intenționat să incendieze victima și că a fost un accident. Ancheta este în curs.' Atacatorii vor fi plasați într-o unitate de corecție pentru minori, dacă vor fi găsiți vinovați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel