Kovesi și-a pierdut credința. Declarație gravă

D.C. / 07 Martie 2019 / 09:57
Kovesi
Kovesi

Laura Codruța Kovesi, candidată pentru funcția de procuror-șef european, înainte de audieri, a fost o biserică din Bruges. A fost primită cu sarmale și cozonac. 

Între timp, fosta șefă a DNA și-a pierdut credința. Nu mai crede în... coincidențe. 

Când a fost Victor Ponta audiat în ziua moțiunii de cenzură, fosta șefă a DNA credea în coincidențe. Audierea a fost în ziua moțiunii de cenzură, nu pe 6 martie, nu pe 8 martie, nici într-o zi oarecare de vineri, în care Victor Ponta avea bilete de avion să plece din țară. Când a fost săltat Ludovic Orban la începutul campaniei electorale și eliminat din cursa electorală, a fost tot o simplă coincidență. Acum, când este chiar ea chemată la Parchet, vorbește ironic despre ”coincidențe”. 

”Am înțeles că s-a început urmărirea penală exact înainte de a merge la audiere, după ce era un dosar vechi de un an de zile, dar o altă coincidență este după ce m-am întors, deci mă întorc din PE și primesc citație pentru când, pentru 7 martie când se votează din nou și se decide în PE? Iarăși coincidență. M-am întrebat și eu de ce n-am fost în 6 sau în 8, sunt cam multe coincidențe aici.” a spus Laura Codruța Kovesi, în interviu acordat Andreei Esca.