EXCLUSIV  Kovesi, procuror-șef european. Pippidi: Asul din mâneca fostei șefe DNA. Acest lucru a făcut ca lumea să nu se uite la amănunte

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Alina Mungiu-Pippidi a explicat succesul pe care-l are Laura Codruța Kovesi la nivel european. 

Alina Mungiu-Pippidi a atras atenția, în interviul DCNews, că ”noi am reușit să omorâm singuri pe toți cei care puteau să obțină poziții mai importante și mai mari”.  

Val Vâlcu i-a răspuns că ”uite, pe Laura Codruța Kovesi n-am reușit `s-o omorâm`”. ”E adevărat, ați făcut tot ce ați putut” a răspuns, râzând, Alina Mungiu-Pippidi.

Victimizarea Laurei Codruța Kovesi, asul din mâneca pentru șefia EPPO?

Politologul a explicat succesul fostei șefe a DNA în UE prin ”prioritatea pe care Bruxelles-ul a acordat-o politicilor anticorupție din România, carisma ei personală, au iubit-o toate ziarele occidentale, e tânără, arată bine, e femeie și `atâția oameni răi, bărbați, evident corupți`, erau contra ei. Acest lucru a făcut ca lumea să nu se mai uite la amănunte, pe care numai românii le știu”. 

”Nu este o catastrofă dacă Laura Codruța Kovesi se va alege în fruntea EPPO.” a spus Alina Mungiu-Pippidi, care a atras atenția că a avertizat, la revocarea sa din DNA, că are alte posibilități. În ceea ce privește instituția în sine, politologul a precizat nu se știe dacă va performa, subliniind că este făcută ca să urmărească crimele transfrontaliere.  ”EPPO e marele succes al Monicăi Macovei” a amintit Pippidi. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel