Kovesi, procuror-șef european. Mircea Badea: ”Șah-mat!” Ipoteză despre condamnarea la închisoare

Laura Codruța Kovesi va fi procuror-șef european, după votul dat în COREPER. Mircea Badea a comentat informația. 

Realizatorul ”În Gura Presei” a spus, la Antena 3, că ”e foarte bine”, amintind că Laura Codruța Kovesi are două dosare penale în România, iar în cel puțin unul, ”dintre trei acuzații, două sunt demonstrate mai mult decât clar, și anume mărturia mincinoasă și abuzul în serviciu”. Mircea Badea și-a exprimat nemulțumirea cu privire la SIIJ, care nu finalizează dosarul lui Kovesi cu privire la Nicolae Popa. 

”Presupunând că ea - n.r. Kovesi - va fi băgată la pușcărie, două infracțiuni sunt demonstrate 100%, e șah-mat, (...) mi se pare foarte mișto să intre la pușcărie din poziția de procuror-șef european.” a comentat Mircea Badea, la Antena 3. 

”Sunt multe lucruri minunate în această treabă, odată posibilitatea ca ea să intre la pușcărie din poziția de procuror-șef european. N-ai cum să nu apreciezi bijuteria din treaba asta. În al doilea rând, ea va face la nivel european ce a făcut și-n România. Istoria întotdeauna se va repeta. Dacă vrei să afli ce va face o persoană în viitor, te uiți ce a făcut în trecut. Ce a făcut în trecut? Și-a deservit stăpânii politici” a afirmat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel