EXCLUSIV  Kovesi, la pușcărie? Carmen Avram: Deosebirea dintre noi două...

Carmen Avram
Carmen Avram

Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să ajungă la închisoare. 

Întrebată daca o susține Laura Codruța Kovesi la candidatura de procuror-șef european, Carmen Avram a declarat că nu este de acord cu activitatea pe care a desfășurat-o aceasta în acești ani. Fosta jurnalistă a spus că nu e bine să te bucuri dacă cineva intră la pușcărie și a subliniat care este diferența dintre ea și fosta șefă DNA.

”Nu o plac pe doamna și nu o susțin. Deosebirea dintre noi două este că eu nu aș jubila dacă dânsa ar intra la pușcărie, precum a jubilat dânsa dacă aș intra eu, Antena 3 sau tot partidul din care fac parte. Nu o susțin pentru că nu mi s-a părut corect ceea ce a făcut în acești ani. Nu o susțin pentru că am văzut dosare, care aveau la dovezi convorbirile șoferilor de tir sau concerte de muzică populară. Deși, sună a banc, chiar au existat asemenea dosare. Acestea au fost date pe post.” a spus Carmen Avram.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de Carmen Avram:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel