Kovesi: Cred că nu e nicio coincidenţă că am fost citată azi. Sunt hărţuită de doi ani

Kovesi
Kovesi

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat joi, la ieşirea de la Secţia Specială de Investigare a Magistraţilor, că este hărţuită de doi ani în spaţiul public, dar şi de Inspecţia Judiciară, care a verificat-o de aproape 50 de ori şi a spus că nu este o coincidenţă chemarea ei la Parchet în ziua în care în PE erau proceduri privind selectarea procurorului şef al Parchetului European.

"Categoric nu este nicio coincidenţă. Este în continuare o etapă în această campanie de hărţuire care durează de doi ani. Se derulează prin atacuri în spaţiul public, prin repetate acţiuni disciplinare. Aţi văzut, am 47 de cercetari disciplinare, am patru acţiuni disciplinare care au fost promovate. În mod cu totul surprinzător, în alte situsţii, am dovedit acest lucru în cererile pe care le am facut, în alte situaţii procurorii acestei secţii nu au comunicat cate dosare vizează anumiţi procurori, dar în cazul meu am aflat din spatiul public că sunt 18 dosare.

Citarea a fost fixata pe data de 7 martie, când se ştia în mod clar că astăzi este un vot şi se derulează anumite activităţi pentru procedura de ocupare a funcţiei de procuror şef al Parlamentului European. Nu cred că este o coincidenţă că am fost citată în această zi. Cred că intenţionat astăzi am fost împiedicată să dau declaraţii", a spus Laura Kovesi la ieşirea de la Secţia  Specială de Investigare a Magistraţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel